Films

Profiles
6 women share their inspiration stories of social entrepreneurs. They speak about the problems they are trying to solve, how social enterprise is the best way they can help, what are the pros and cons of being social entrepreneur.
 • GRĂDINA MINUNATĂ

  Povestea Mariei Metodieva – fondatoarea întreprinderii sociale „ Grădina minunată” – o grădină în care tinerii cu dizabilități intelectuale cultivă flori, legume, fructe și mirodenii.

 • GRĂDINA CU IERBURI

  Povestea lui Emese Csíki – fondatoarea întreprinderii sociale durabile – agricultură ecologică și prelucrare a alimentelor locale – producția și prelucrara organică a plantelor medicinale, ambalarea și distribuția de ceaiuri din plante și mirodenii.

 • MAMA’S FLAVOURS (AROMELE MAMEI)

  Povestea pasiunii Mariei Monastirioti pentru creativitate și idei, modul în care sprijină și colaborează cu alte persoane pentru un scop comun: Consolidarea antreprenoriatului local și promovarea țării sale prin intermediul turismului gastronomic.

 • WIJ ZIJN ROTTERDAM

  Povestea lui Lisette Magis – fondatoarea unei fundații care oferă instruiri practice persoanelor (tinere) șomere, care au dificultăți în găsirea unui loc de muncă.

 • REVOLUCIA VERDE

  Povestea Verei Markova – fondatoarea Green Revolucia, un magazin online ecologic care distribuie alternative la produsele din plastic de unică folosință și educă consumatorii cu privire la importanța protejării mediului.

 • BG STARS

  Povestea lui Lili Schroot-Nedeva – fondatoarea unui birou de muncă și contabilitate. Ea are ca scop ajutarea a cât mai multor străini din Olanda, să se realizeze și să obțină un loc de muncă adecvat, indiferent de profesia lor. Ea este încântată să ajute oamenii și să fie busola și navigatorul lor din Olanda în drumul spre succes.