CONSTRUIȚI REȚEAUA

CAPITALUL SOCIAL DUCE ADESEA LA OBȚINEREA UNUI CÂȘTIG FINANCIAR!

  • Oamenii de lângă dumneavoastră vă vor ajuta să vă realizați visul și să vă atingeți obiectivele!

    Orice experiență de rețea poate duce la o prietenie sau oportunitate care modifică traseul inițiativei dvs. de afaceri. Gândiți-vă la modul în care vă puteți conecta la rețea într-un mod în care puteți scoate tot ce este mai bun de la cineva. Este nevoie de timp, dar recompensele pot fi valoroase, nu știți niciodată de unde vă va veni următoarea idee sau veți găsi minunatul cofondator pe care îl căutați.

    Abordând rețeaua profesională cu intenția de a construi relații importante, autentice și de durată, vă poate ajuta să restrângeți cu cine doriți cu adevărat să vă petreceți timpul și cum să dați scop întâlnirii respective.

  • Pofitați de oportunități

    Există oportunități peste tot în jurul dumneavoastră! Fiți deschis la varietatea de oportunități – fiecare eveniment de rețea, happy hour, întâlnire de weekend. Mergeți la o conferință și amestecați-vă în mulțime. Și lista poate continua!

    Aceste mici conexiuni sunt adesea scânteia pentru lucruri mai mari și mai pline de satisfacții pe termen lung.

    Gândiți-vă și la modalități prin care vă puteți pune ideile în practică. De exemplu, vizitați un spațiu de colaborare și cunoașteți alți antreprenori în mediul potrivit.

  • Rețea online

    Rețelele sociale

    Nu neglijați rețeaua online.
    Rețelele sociale precum Facebook, Instagram, Twitter și LinkedIn sunt instrumente puternice și ușor de utilizat pentru a vă conecta cu oameni noi într-un mod în care vă simțiți confortabil cu propriile alegeri personale. Acestea vă ajută să accesați o lume întreagă de conexiuni pe care poate nu le-ați fi făcut în viața reală.

    Urmați câteva sfaturi precum:

    • Construiți-vă o prezență socială
      Începeți prin a decide cu cine doriți să vă conectați în rețea. Întrebați-vă cine este în măsură să vă ajute să vă dezvoltați afacerea / ideea de afaceri. Cercetați ce site-uri de socializare folosesc cel mai mult acești oameni. Și căutați pe diverse site-uri pentru a vedea ce activitate există, relevantă pentru afacerea dvs.
      Alegeți unul sau două site-uri pe care doriți să le vizați inițial, creând o pagină de afaceri și / sau de social media personală. Puteți adăuga alte site-uri pe măsură ce câștigați experiență. Începeți să vă construiți rețeaua invitând persoane pe care le cunoașteți deja să se conecteze la pagina dvs., cum ar fi familia, prietenii, membrii comunității, angajații, contactele de afaceri și clienții.
      Separați-vă conexiunea privată de conexiunea socială a companiei și creați conturi sau pagini separate.
    • Postați conținuturi interesante.
      Gândiți-vă la conținutul captivant pentru a posta pe site-urile dvs. de socializare. Obiectivul dvs. este să încurajați o comunitate de oameni cu aceeași idee care vă văd ca un lider de gândire, interacționează cu dvs. și vă partajează conținutul cu rețelele lor. Exemple de conținut includ videoclipuri de instrucțiuni, postări pe blog, sondaje, concursuri, informații despre industrie și piață, cărți în alb și cărți electronice. Păstrați scrisul concis și ușor de citit, cu propoziții și paragrafe scurte. Evitați jargonul tehnic și de marketing.
      Nu trebuie să postați doar pe propriile pagini, ci și să interacționați cu persoane de pe alte pagini de socializare comentând și partajând conținuturi.
      Este crucial să adăugați continuu conținut nou. Urmăriți ce tipuri de conținut atrage cea mai mare atenție și adăugați mai mult din acesta. Învățați de la alții cu o prezență socială de succes.
    • Concentrați-vă pe calitate nu pe cantitate.
      Concentrați-vă pe calitatea interacțiunilor dvs. sociale, nu pe numărul de adepți. Dacă oferiți valoare și vă angajați în conversații semnificative, rețeaua dvs. ar trebui să crească în mod natural de la sine pe termen lung.
    • Practicați o etichetă bună
      Fiți profesionist și răspundeți diplomatic la critici.

    Utilizați rețelele online pentru a intermedia sau pentru a relata relațiile, dar nu pentru a înlocui întâlnirile directe!

    Mesaje directe

    Asigurați-vă că mesajele dvs. sunt întotdeauna scurte și relevante; comunicarea digitală nu este menită să înlocuiască complet schimburile semnificative de persoană, ci doar să le inițieze sau să le completeze.

    Fiți concis și relevant în comunicarea dvs!

  • Evenimente de rețea
    Creați-vă propriul eveniment pe baza intereselor dvs. Nu trebuie să fie de anvergură. Invitați câteva persoane interesante și oferiți băuturi și gustări. Stabiliți obiective pentru eveniment. Întrebați-vă ce doriți să obțineți până la finalul evenimentului? Cu obiective specifice de rețea stabilite, elaborați planuri despre cum să le atingeți. Apoi, încercați din răsputeri să faceți tot ce trebuie pentru a vă îndeplini planurile și a vă atinge obiectivele.
  • Sfaturi de top
    • Construiți o strategie de rețea, păstrând în același timp rezultatul final
    • Fiți receptiv și recunoscător în interacțiunile dvs. (veți fi răsplătit)!
    • Fiți autentic, fiți pozitiv, fiți dvs. înșivă!
    • Fiți răbdător și persistent
    • Continuați întotdeauna: profitați la maximum de contactele pe care vi le faceți
    • Fiți respectuos și atent
    • Utilizați rețelele online pentru a intermedia sau pentru a relata relațiile, dar nu pentru a înlocui întâlnirile față în față
    • Fiți sincer și deschis, iar acest lucru se va observa
    • Fiți concis și relevant
    • Rețineți: crearea de rețele înseamnă calitate nu cantitate!
  • Implicați-vă!!

    A fi un tânăr antreprenor este incitant, inspirator și plin de satisfacții. Veți învăța multe pe parcurs – iar alții pot învăța de la dvs.. Profitând de fiecare ocazie pe care o întâlniți, aveți mari șanse să avansați către obiectivele dvs.

  • Mențineți-vă rețeaua

    Odată ce ați început, construirea rețelei dvs. este de fapt cea mai ușoară. Adevăratul efort constă în menținerea rețelei și investiția în relațiile de după prima întâlnire. Acesta este motivul pentru care este bine să fii clar cu cine vrei să petreci timp și cum poți adăuga valoare acestor întâlniri.

    Pentru a menține relațiile, puteți afla ce interese are persoana cu care v-ați întâlnit și puteți să vă faceți o notă despre aceasta, pentru a o aborda în următoarea conversație. Interesați-vă cu adevărat despre chestiuni care sunt importante pentru ei. Dacă le puteți oferi ceva ce aveți deja, spuneți-le acest lucru și faceți acest lucru. Pe măsură ce puneți baza relației dvs. cărămidă cu cărămidă, veți vedea că relația devine mai puternică.

    O abordare intenționată a întreținerii rețelelor dvs. asigură faptul că o primă introducere nu ajunge să fie „de o singură dată”, ci se dezvoltă în ceva reciproc benefic, care se va dezvolta în timp.