Leading modules

PLATFORMA DE ÎNVĂȚARE

Modulul 6 : Abilitatea interpersonală de „A deveni cel mai bun”

Unitatea 5: Încrederea
Rolurile-model

Nu este un secret faptul că femeile s-au confruntat de-a lungul istoriei cu bariere mai mari decât bărbații atunci când vine vorba de participarea deplină la economie. Aceste disparități între bărbați și femei sunt prezentate sub formă de diferențe salariale, oportunități inegale de avansare în carieră și reprezentare dezechilibrată în luarea deciziilor importante.

Valoarea diversității de gen în afaceri este recunoscută pe scară largă. Femeile aduc perspective și abordări diferite ale afacerii, rezultând într-un loc de muncă mai incluziv și performanțe de multe ori mai bune pentru companie.

Este extrem de important să ai femei în funcții de conducere. Posibilitatea liderilor de sex feminin în poziții de influență pentru a servi drept modele de rol nu este esențială numai pentru avansarea în carieră a femeilor, ci înseamnă să genereze impacturi sociale mai largi asupra egalității salariale, schimbând politicile la locul de muncă în moduri care să beneficieze toți angajații.

10-reasons-why-women-are-better-enterprenuers-than-man

Femeile au nevoie de roluri-model!!

Singura modalitate de a aborda și depăși aceste bariere este de a avea mai multe femei în posturi de conducere. Oferind sprijin și modele de rol, femeile au nevoie disperată de a avansa în cariera lor.

Back