Leading modules

Citiți întrebările de mai jos și gândiți-vă la răspunsul dvs. Dacă este posibil, discutați răspunsurile cu un prieten pentru a afla gândurile sale.

  1. Doi angajați au conflicte în mod regulat între ei și deseori perturbă echilibrul echipei. Cum ați face față acestei situații?
  2. Descrieți o perioadă în care ați luat o decizie nepopulară. Cum ați gestionat feedback-ul? Cum ați fi putut gestiona situația altfel?
  3. De obicei, luați decizii mai bune singur sau în grup? De ce? Când cereți ajutor?
  4. În experiența dvs., atunci când lucrați în echipă, luați majoritatea deciziilor sau preferați să pășiți înapoi și să urmați pe altcineva?
  5. Descrieți un moment în care a trebuit să luați o decizie imediată pe o problemă critică.
  6. În timp ce lucrați la un proiect de echipă, observați că unii dintre colaboratorii dvs. au rămas în urmă. Ce ați face pentru a vă ajuta echipa să îndeplinească termenul-limită?
  7. Cum ați face față unui șef solicitant, care continuă să schimbe cerințele cu privire la un anumit proiect la care lucrați?
  8. Doriți ca managerul dvs. să cumpere un software nou care vă va ajuta munca și încercați să alegeți între 2 opțiuni. Primul este mai scump, dar are recenzii mai bune, iar al doilea are mai puține recenzii, dar este în buget. Pe care îl recomandați și cum?