Leading modules

PLATFORMA DE ÎNVĂȚARE

Modulul 6 : Abilitatea interpersonală de „A deveni cel mai bun”

Unitatea 2: Munca în echipă
Cum să scoți tot ce e mai bun din echipă?

Indiferent dacă sunteți într-un rol de conducere sau începeți o Întreprindere Socială/ afacere, echipa pe care o aveți în jurul dvs. vă poate crea sau vă poate distruge. Mai sus, am vorbit despre cine ar trebui să vă alcătuiască echipa și cum să o faceți eficientă. Acum, vom analiza cum să scoateți tot ce e mai bun din echipa dvs.

a-team

  1. Lucrați cu oameni pasionați de cauză, și nu de bani – De ce am spus pasionat de cauză și nu de companie? Este extrem de important pentru echipa dvs. să aibă satisfacție la locul de muncă și să vrea să lucreze pentru dvs. din motivele corecte și nu doar pentru că banii sunt mulți sau orele potrivite
  2. Asigurați-vă că echipa se află pe aceeași lungime de undă – Chiar dacă oamenii cred în realizarea acelorași obiective, asta nu înseamnă că echipa nu ar putea merge în direcții diferite pentru a ajunge acolo. Ca lider, va trebui să direcționați echipa pentru ca toți oamenii să lucreze în aceeași direcție pentru a obține succesul.
  3. Asigurați-vă că echipa vă oferă feedback constructiv – Anterior, s-a menționat cum să fiu un lider în care oamenii au încredere și îl respectă. Acest lucru este important și atunci când vine vorba despre echipa dvs., pentru a fi capabilă să își exprime opiniile și preocupările. Dacă nu aveți oameni care contestă modul în care se desfășoară lucrurile și le opriți creativitatea, nu veți avea o echipă implicată. Ca lider, trebuie să încurajați diversitatea, în special cu persoanele care au experiență și o gamă largă de abilități și talente. Amintiți-vă întotdeauna: „Doar pentru că nu este modul dvs., nu înseamnă că este un mod greșit”!
  4. Țineți ritmul echipei – Desigur, stabiliți țintele și obiectivele, dar în cantități mici care pot fi atinse și care nu sunt copleșitoare. Puteți adăuga mai multe obiective și ținte, pe măsură ce echipa dvs. le realizează, și puteți chiar oferi recompense.
  5. Comunicați – Unul dintre cele mai importante elemente pentru a obține cele mai bune rezultate dintr-o echipă este comunicarea constantă. Fie că este vorba de e-mail, telefon, skype sau întâlniri față în față, a avea canale deschise de comunicare este esențial pentru a obține tot ce este mai bun din echipa dvs. și pentru a-l transforma în succesul unei companii.
Back