Leading modules

PLATFORMA DE ÎNVĂȚARE

Modulul 6 : Abilitatea interpersonală de „A deveni cel mai bun”

Unitatea 1: Motivația
Cum să îi motivezi pe ceilalți?

Unii oameni vă vor spune că este imposibil să îi motivați pe alții dacă ei înșiși nu se pot auto-motiva. În unele cazuri, ar putea avea dreptate, DAR a fi capabil să ajuți pe cineva să se auto-motiveze este una dintre cele mai bune abilități pe care le puteți învăța atunci când inițiați o întreprindere socială și mai ales atunci când intrați în roluri de conducere. A fi capabil să motivezi oamenii este cheia succesului tău, deoarece nimeni nu realizează nimic singur. Cu toții avem nevoie de ajutorul altora. Deci, marea întrebare este cum o puteți face !!

Iată 7 moduri de a-i motiva pe ceilalți:

  1. Ascultați – Majoritatea oamenilor încep prin a încerca să motiveze pe cineva vorbind cu ei în mare măsură despre cum îi poate ajuta, dar cel mai eficient mod este să asculți. Află care este scopul lor.
  2. Puneți întotdeauna întrebări deschise – Acestea pot fi: Ce ai dorit întotdeauna să faci? De ce vrei să faci asta? Ce te face atât de entuziasmat de asta?
  3. Încurajați – Acesta este cel mai important pas. Încurajați-i întotdeauna și fiți susținător.
  4. Întrebați-i cum vor începe – după ce i-ați încurajat să afle cum vor începe. Este important să-i lăsați să-și dea seama singuri, astfel încât să se dedice procesului.
  5. Visați – Acesta este într-adevăr distractiv, deoarece îi puteți lăsa să își viseze succesul și ce pot realiza
  6. Întrebați-i cum îi puteți ajuta – de cele mai multe ori, ceilalți nu au nevoie de nimic de la dvs., dar este întotdeauna bine să oferiți
  7. Urmăriți – Din când în când, întrebați-i cum le merge cu îndeplinirea obiectivului.

Rețineți că este bine să vorbești!!!

Back