Leading modules

PLATFORMA DE ÎNVĂȚARE

Modulul 2 – Sunt un lider?

Ca proprietar de start-up sau antreprenor care își începe propria afacere, ar trebui să fiți conștienți de modul în care vă puteți conduce cel mai eficient echipa sau la ce ar trebui să fiți atenți pentru a obține rezultatele pe care le doriți cu afacerea dvs. recent înființată. În cadrul acestui modul, vom analiza mai detaliat ce este conducerea, câteva stiluri de conducere din care puteți alege, ce înseamnă să fii proactiv ca lider și vom analiza, de asemenea, importanța comportamentului empatic în conducere.
 

Am I a leader

Deci, sunteți pregătite pentru a începe aventura?

Urmați pașii din cadrul acestui modul și puteți deveni mai eficientă în stabilirea relațiilor cu echipa dvs., dar puteți obține și o imagine de ansamblu asupra a ceea ce ar trebui să îmbunătățiți.

Indiferent dacă sunteți liderul unei companii, al unui departament, al unei echipe sau doar al tău însuți, este esențial să ai abilitățile pentru a motiva, a inspira și pune oamenii în acțiune.

În plus, trebuie să vă amintiți că, ca în orice situație de viață, ar trebui să vă gândiți la râs, care vă poate ajuta în situații dificile. S-ar putea să vă gândiți ce are de a face râsul cu conducerea? Ei bine … Râsul vă ajută să faceți față stresului, conflictelor și durerii. De aceea, un lider ar trebui să aibă un bun simț al umorului. Nimic nu funcționează mai repede pentru a-ți readuce mintea și corpul în echilibru decât un râs bun. Simte-te liber și când te lovești de un blocaj, reține că, dacă poți râde de tine, asta este cel mai bine și te va face să mergi înainte după o analiză amănunțită a situației. 🙂

Back