Leading modules

PLATFORMA DE ÎNVĂȚARE

Modulul 1 – Cine sunt eu? (Dezvoltare personală)

Unitatea 2. Cum să investighez Personalitatea mea?
EXERCIȚII

Investigarea personalității mele

Faceți acest test de personalitate și obțineți o descriere a cine sunteți și de ce faceți lucrurile așa cum le faceți: https://www.16personalities.com/free-personality-test

Investigarea personalității celorlalți

După ce faceți testul și aflați care este tipul dvs. de personalitate, citiți descrierile celorlalte tipuri de personalitate diferite, date pe site (https://www.16personalities.com/personality-types). Astfel, veți putea învăța ce conduce, inspiră și îngrijorează cu adevărat diferitele tipuri de personalitate, ajutându-vă să vă construiți relații mai semnificative cu colegii și prietenii.

Apoi, alegeți o persoană pe care credeți că o cunoașteți bine. De exemplu, unii dintre cei mai buni prieteni ai dvs., cineva din familie sau un coleg cu care lucrați de mult timp.

Încercați să scrieți cele mai tipice caracteristici ale personalității acestei persoane – care credeți că sunt atuurile și punctele sale slabe, cum se comportă ca prieten sau care sunt obiceiurile sale cele mai tipice la locul de muncă. Încercați să ghiciți cărui tip de personalitate îi aparține?

Apoi cereți acestei persoane să facă testul.

Comparați rezultatele sale cu sugestia dvs. Discutați potrivirile și diferențele de opinii.

Back